En toen kwam mijn droom uit…

I’ve heard tell that sometimes what you imagine comes true… En zo kreeg Roald Dahl gelijk. Toen ik hoorde dat ik de winnaar ben van het fair en delicious. foodbloggersevent kwam mijn droom uit. Ik heb de ‘Havelaar Award‘ gewonnen, mag mee op een culinaire reis met Max Havelaar naar een nog onbekende tropische bestemming en mijn verslag van deze reis wordt gepubliceerd in delicious. 

Drie weken geleden vond het fair en delicious. event plaats. Een dag vol inspiratie, luisteren naar mooie woorden, het proeven van specerijen, Arabische smaken, lekkere worst en mijn lievelingschocolade en het delen van inspirerende verhalen. Alle aanwezige foodbloggers gingen aan de slag met de manier waarop jij geïnspireerd was tijdens deze dag. Ik schreef een post (hier lees je de post terug) over mijn inspiratie. Over hoe nu fairder... 

Nu ben ik overdonderd. Echt, ik kan het nog bijna niet geloven, zo blij ben ik. En dan ook nog al die leuke en lieve reacties. Wauw.