[GESLOTEN] New layout online & giveaway!


Vandaag een leuke giveaway ter ere van de nieuwe look van mijn blog en het ook-alweer-bijna-zes-maandige-jubileum. Van de week was het weer eens zover: ik was uitgekeken op mijn layout. De verveeldheid was toegeslagen. Dat ik vrij snel verveeld ben, is best een slechte eigenschap. Gevolg hiervan is dat ik snel uitgekeken raak op dingen, waaronder dus ook op mijn layout. Aan de andere kant, ik heb mijn layout nog niet veranderd sinds ik mijn blog begonnen ben, dus ik vond het wel tijd worden voor iets nieuws, strakker, stylischer.

Dat ik mijn layout alweer zo lang heb, betekent dat mijn blog in juli alweer een half jaar bestaat. Reden voor een feestje, als je het mij vraagt. En bij feestjes horen kadootjes. Aangezien ik het altijd leuk vind om nieuwe recepten te ontdekken en ik voor de maand juli ook nog op zoek ben naar een recept van de maand, wil ik dit graag combineren. 

Lees verder om te zien hoe je kans maakt en waarop natuurlijk, ook niet geheel onbelangrijk. 

Als je dit nog niet deed: volg mijn blog op Bloglovin en Facebook. Twitter, Instagram, Pinterest en de hele boel mag ook nog voor de liefhebber. We gaan er natuurlijk vanuit dat heel juli de zon schijnt, dus laat in een comment achter wat voor jouw het ultieme zomerse gerecht is en dus perfect als recept van de maand juli. 

De kadootjes staan natuurlijk wel in het teken van koken: een boekje met sticky notes om recepten in op te schrijven en op de koelkast of keukenkastjes te plakken, een notitieboekje voor in je tas (zelf heb ik altijd zo’n klein boekje bij me zodat ik receptideeën of leuke plekken waar ik ben geweest meteen kan opschrijven en niet vergeet) en handige klemmetjes om al je recepten mee te bundelen.  

Je kan tot en met vrijdag 28 juni mee doen. In juli zal ik de winnaar bekend maken met haar (of zijn) recept van de maand!

Owja, wat vinden jullie van de nieuwe look!? Ik ben benieuwd naar jullie reacties :)