In de media

Yellow Lemon Tree Blog in de media

Mijn foto’s en recepten verschijnen regelmatig in de media en daar ben ik best trots op. Zo is mijn werk onder andere te zien geweest in verschillende tijdschriften, waaronder delicious. magazine, Flair magazine en op ElleEten.nl.

Daarnaast ontwikkel ik recepten voor Dille & Kamille, Wereldwinkels & Max Havelaar Fairtrade.

Fairtrade

Ik houd van verhalen achter recepten en zo ook van Fairtrade. Met Fairtrade, Max Havelaar en Wereldwinkels heb ik dan ook al meerdere keren samengewerkt en ontwikkel ik recepten met Fairtrade producten en ingrediënten. 

de Havelaar Award 2013 voor Fairtrade Blogger

In november 2013 werd ik gekozen als winnaar van het fair & delicious. bloggersevent. Die dag kwam mijn droom uit. Ik heb de ‘Havelaar Award’ gewonnen, mag mee op culinaire persreis met Max Havelaar naar Sri Lanka en mijn verslag van deze reis wordt gepubliceerd in delicious.

Mijn winnende blogpost over hoe nu fairder, kun je hier teruglezen. Meer over het foodbloggersevent lees je hier bij Max Havelaar of hier bij delicious. magazine.

havelaar award blogger

Gezond Eten Magazine

In februari 2014 werd mijn blog Yellow lemon tree verkozen tot Foodblog van de Maand in het Gezond Eten Magazine.

Elle Eten Trending – 7 x het beste van het web

In april 2014 was mijn wortelcake met kokos en creamy sinaasappelfrosting trending op Elle Eten.

Elle Eten trending

Culishop.com – koken met een seizoensproduct

Vier keer per jaar – met ingang van de seizoenen – bedenk ik een recept met een seizoensproduct van de online delicatessenwinkel culishop.com.

Seizoensrecepten

Lentes Nieuw-Zeelands lamsrack met pistache kruidenkorst
Zomerse ceviche van rode poon met grapefruit, venkel en munt
Herfstige sticky spareribs met cola, ketchup, kaneel en peper
Winter is coming

culishop

 

FoodWeLove – nieuwsbrief

In week 15 van 2014 verscheen mijn recept voor zwarte risotto met inktvisinkt, krab en broodkruim in de nieuwsbrief van FoodWeLove en in week 38 van 2014 was een van mijn eigen favorieten – Shakshuka – aan de beurt. 

Nieuwsbrief food we love

foodwelove