In opdracht

Freelance opdrachten

Als freelancer ben ik in te huren voor culinaire opdrachten, zoals het geven van workshops, kookdemo’s, receptontwikkeling, food styling en food fotografie, catering en huiskamerdiners. 

Mocht je interesse hebben in wat ik allemaal doe? Stuur dan even een email naar info [at] yellowlemontreeblog [dot] com of neem contact op via Twitter of Facebook

Interesse in het gebruik van een foto of recept? Op alle afbeeldingen, foto’s en recepten zit copyright, dus wil je iets gebruiken? Stuur even een email of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 

 

Schrijven / recepten in opdracht

Schrijven over eten doe ik graag. In het voorjaar van 2014 heb ik een cursus creatief schrijven gevolgd. Ik schrijf graag verhalen over eten en mijn herinneringen en associaties met eten. Als freelancer ben ik in te huren voor het schrijven van recepten, columns, culinaire producten en andere teksten over eten of gerelateerde onderwerpen.

Kijk hier voor de recepten in opdracht voor delicious. magazine, culishop.comWereldwinkels en Fairtrade. Daarnaast maak ik wekelijks recepten voor Dille & Kamille. Deze recepten vind je hier terug op mijn site of bij Dille & Kamille

 

Workshops / koken in opdracht

Samen koken en samen eten, dat is wat ik het liefst doe. Als freelancer ben ik in te huren voor het geven van kook- of blogworkshops of kookdemo’s. Zo heb ik onder andere wekelijks bakworkshops met Fairtrade producten gegeven voor Fairminds, een kookdemo op de Taste of Amsterdam en verzorg ik het menu tijdens een yogamidweek voor 15 personen. 

 

Kookboek maken?

Mijn grootste droom is een eigen kookboek. Werk je toevallig bij een uitgeverij of heb je ideeën, laat het vooral weten. 

 

Gelijk meer weten? Stel je vraag via onderstaand contactformulier.