Hoera: een nieuwe layout & giveaway!

Winactie Juniqe Posters

Hoera! Deze maand bestaat mijn blog alweer 5 jaar. Of nou ja bijna precies. Op 1 februari 2013 plaatste ik het allereerste artikel (dat was dit recept voor appelmoes, een klassieker van mijn oma). Af en toe is het leuk om in het archief terug te kijken en alle veranderingen in stijl en recepten te zien.

Met dit jubileum vond ik het ook weer eens tijd worden voor een nieuwe layout. Achter de schermen ben ik hier al vanaf de zomer mee bezig, maar wegens mijn moeite met kiezen van kleuren, lettertypes en zo meer heeft het eventjes geduurd.

De voorgaande keren heb ik mijn website zelf in elkaar gezet met behulp van een bestaand WordPress thema. Met wat simpele handelingen in Photoshop heb ik mijn header gemaakt. Dit keer vond ik het leuk om het wat professioneler aan te pakken.

Naomi van Deliciae Design heeft mijn nieuwe website, logo en design ontworpen. Ik ben blij dat Naomi zoveel geduld had en knopen door hakte, want ik kan af en toe eindeloos twijfelen. Ik vind dat ze er echt iets heel moois van heeft gemaakt en ben er zelf heel blij mee! Ook was het fijn om het dit keer uit handen te geven – vooral het technische stuk. Nu weet ik zeker dat alles goed in elkaar zit en werkt. Vorige keren heb ik mezelf een aantal hartverzakkingen bezorgd door verkeerde databases per ongeluk te verwijderen. Mocht je zelf dus op zoek zijn naar een nieuwe website, design of logo dan kan ik Naomi zeker aanraden!

Vandaag staat alles online en ik ben natuurlijk héééél benieuwd wat jullie ervan vinden!?

Om zowel mijn 5-jarig jubileum als nieuwe website te vieren heb ik speciaal voor vandaag ook voor jullie een leuke winactie. In mijn woonkamer heb ik een posterwand mede mogelijk gemaakt door Juniqe. Ik heb zelf 5 ingelijste posters mogen uitzoeken. Namens Juniqe mag ik 3 van deze posters in 30 x 45 cm weggeven.

Zoals jullie misschien weten ben ik ongeveer een jaar geleden verhuisd. Mijn voornemen voor mijn nieuwe huis was een muur vol posters boven mijn bank (zoals je dat ook veelvuldig voorbij ziet komen in mooi gestylede Pinterest huizen).

Klussen in mijn huis doe ik op mijn gemak, zo ook het ophangen van de posters. Als je zelf ergens woont zie je veel ook niet meer. Zoals dat stukje plint in de gang of de tijdelijke lamp in de keuken. Dat zijn van die dingen die alleen gasten op een gegeven moment nog opvallen.

Het ophangen van de posters is dus ook zo’n klusje dat er pas onlangs van is gekomen. Dit had te maken met meerdere factoren. Een belangrijke daarvan was dat ik moest beschikken over een stevige betonboor én een handige man. De boor en handyman had ik inmiddels geregeld, maar toen bleek het boren in de steenharde muren geen optie.

Op een zondagmiddag kwamen mijn Opa en Oma op bezoek. Mijn Opa, inmiddels al lang gepensioneerd van de bouw maar nog steeds een fervent klusser, kwam met het idee van “Kleefspijkers”. Nadat ze vertrokken, ben ik gelijk naar de bouwmarkt geraced voor deze spijkers. Ik moet zeggen dat het best even wat werk was – vooral het recht hangen – maar dat ik ontzettend trots ben op het eindresultaat. De lijsten hangen niet helemaal waterpas, maar dat is alleen te zien door experts.

Nou, wil je ook een poster aan je muur? Doe dan mee met de giveaway!

Natuurlijk vind ik het ook heel leuk als je even laat weten wat je van de nieuwe website vindt.

Mocht je nou sowieso al posters op je verlanglijstje hebben staan, dan heb ik ook nog een leuke kortingscode.
Met de code juniqe<3YLT krijg je t/m 28 februari 10% korting op je bestelling!

Winactie Juniqe PostersWinactie Juniqe Posters

Winactie Juniqe Posters

Aan mijn muren hangt ook een aantal posters die niet mee doen. Voor de giveaway gaat het om de de posters van Juniqe zelf. Je kan dus kiezen de poster met de ananas, de letter M (leuk als je naam ook met de ‘M’ begint), de abstracte natuur poster, de plant of het gele ijsje.

Zo doe je mee met de giveaway
 1. Kies uit één van de 5 posters van Juniqe jouw favoriet.
  Je kunt kiezen uit:
  – Pineapple (zie hier)
  – Landscape No.40 (zie hier)
  – M (zie hier)
  – Caprisonne (zie hier)
  – Tiger (zie hier)
 2. Laat hieronder in een comment weten welke jouw favoriet is (ook vind ik het leuk als je gelijk laat weten wat je van de nieuwe website vindt).
 3. Je kunt reageren tot en met zondag 4 februari.
 4. Daarna kies ik 3 winnaars uit! De winnaars krijgen alle drie hun favoriete poster in 30 x 45 cm opgestuurd.

Voor wie sowieso een poster wil: met de code juniqe<3YLT krijg je t/m 28 februari 10% korting op je bestelling!

Winactie Juniqe PostersWinactie Juniqe Posters

Disclaimer: dit artikel is geschreven in samenwerking met Juniqe