Oproep: stem op mijn walnoten linzenburger!

Walnoten linzenburger

Ik ben een klein beetje hyper, want de tussenstand van de burgerwedstrijd is bekend en mijn walnoten linzenburger staat op nummer 2!

Zoals je vorige week kon lezen doet mijn epic walnoten linzenburger mee aan een burgerwedstrijd georganiseerd door Hellmann’s. De opdracht was simpel: maak je favoriete burger, maar de wedstrijd allesbehalve. De concurrentie is enorm en ik had dan ook niet verwacht dat mijn burgertjes op nummer 2 zouden staan tussen de 10 andere grote namen.

Aangezien ik voor mijn Epic Burger Project maandelijks een nieuwe burger bedenk, moest ik natuurlijk wel mee doen.

Eerder noemde ik al dat ik normaal niet zo veel geef om wedstrijden, maar ik merk dat nu het op burgers aankomt ik toch wel strijdlustig word. Al mijn vrienden en familie heb ik al opgetrommeld en ook op mijn blog kreeg ik al veel berichtjes dat jullie op mijn burger gestemd hebben. Het voelt bijna als een talentenjacht voor burgers.

De prijs is – naast eeuwige burgerroem – een Green Egg. Een Green Egg is een soort barbeque maar dan super fancy en ook nog in de vorm van een ei (en dus groen). Het is iets dat op mijn lijstje staat voor later, maar ook iets dat al jaren op mijn moeders lijst staat. Mocht ik hem winnen, dan mag zij op hem passen tot ik een fatsoenlijke tuin heb. Dan kom ik gewoon elke week thuis burgers eten.

Vandaag is de top 3 bekend gemaakt en mijn walnoten linzenburger staat er dus in! Op nummer 2 nog wel.

De top 3
1. Wat een studentje ’s avonds eet
2. Mijn epic walnoten linzenburger
3. The Lion Kitchen

Natuurlijk wil ik op nummer 1 komen. Dus heb je nog niet gestemd? Dan kan dat hier.

STEMMEN OP MIJN WALNOTEN LINZENBURGER (KLIK)

Helemaal onderaan de lijst vind je mijn burger. Stemmen kan nog tot en met 1 oktober.

En iedereen die al gestemd heeft: dank je wel! Mocht ik het Green Egg winnen, dan geef ik een burgerfeestje en ga ik heel veel lekkere burgers maken. Die jullie dan weer terug zien op de blog.

Volgende week maandag wordt de winnaar bekend gemaakt en dit zal ik dan ook delen op mijn blog.

En wil je gewoon gelijk deze burger maken? Het recept vind je hier.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.